Jouw verkoopteam

Als actief lid van BNI beschik je over een extra groep van 25 verkopers. Je medeleden hebben altijd jouw visitekaartje bij zich, jouw vragen op hun netvlies en ze bevelen je producten of diensten aan bij de mensen die zij ontmoeten. Mond-tot-mondreclame is de beste reclame die er is.

Nóg meer kansen
Als actief lid van BNI staat het je vrij om ook de bijeenkomsten van een van de 7000 andere chapters te bezoeken. Of je gaat op zoek naar specifieke kennis/ervaring bij BNI-leden in het buitenland. Dit levert extra kansen op.

Jezelf presenteren
Als actief lid van BNI leer je van de anderen. Je leert jezelf te presenteren in 1 minuut, je leert relaties op de bouwen en je doet waardevolle marketingvaardigheden op. Dit vindt plaats in een gestructureerde, warme én zakelijke omgeving. Alle BNI-leden volgen bovendien kosteloos een aantal trainingen om de kunst van het aanbevelen te leren beheersen.

Samenwerken
Als actief lid van BNI leer je samen te werken. Bijvoorbeeld met een aantal BNI-leden rond een bepaald thema: een zogenaamd Powerteam. Dit kan zijn doordat de doelgroep hetzelfde is, de branche of doordat je diensten goed aanvullen op die van mede-chapterleden.

Meer omzet? Meer klanten? Schuif aan als gast!

Ons chapter bestaat uit ondernemers uit de regio Zwolle. We vormen een divers gezelschap: van vertegenwoordigers van grote organisaties tot zelfstandig ondernemers met veel werkervaring. Eén ding hebben we gemeen: we zijn enthousiaste netwerkers en we willen niets liever dan in een positieve sfeer en met een vleugje humor effectief zaken doen.

Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? Je bent van harte welkom -en natuurlijk vrijblijvend- als gast tijdens ons ontbijt! Bel 06-40746638 of mail naar contact@dezwolseleeuw.nl voor een uitnodiging...